Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Серік, М. Л.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 38
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina
Антоненко, С. П.
;
Серік, М. Л.
;
Буряк, І. А.
2016
Активізація самостійної роботи студентів
Антоненко, С. П.
;
Серік, М. Л.
2011
Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2011
Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексами
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Листопадна, М. В.
2011
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2011-05-19
Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукції
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2009
Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2009
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2010
Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Головко, Т. М.
2013
Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами
Дуденко, Н. В.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Горбань, В. Г.
;
Серік, М. Л.
2012
Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2012
Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2013
Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Шурдук, І. В.
;
Серік, М. Л.
;
Карпов, Р. В.
2016
Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Серік, М. Л.
;
Антоненко, С. П.
;
Шурдук, І. В.
2015
Дослідження показників якості ковбасних виробів та паштетів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм
Серік, М. Л.
;
Ананіна, К. С.
2013
Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементами
Шурдук, І. В.
;
Серік, М. Л.
2020
Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробів
Холобцева, І. П.
;
Серік, М. Л.
2020
Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробів
Лещенко, К. Г.
;
Серік, М. Л.
;
Пивоваров, Є. П.
2023
Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення технології м`ясних посічних виробів шляхом використання дієтичних добавок" (остаточний)
Серік, М. Л.
;
Лещенко, К. Г.
;
Пивоваров, Є. П.
2019
Кластеризація як фактор удосконалення освітнього процесу
Серік, М. Л.