Browsing by Author Серік, М. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salinaАнтоненко, С. П.; Серік, М. Л.; Буряк, І. А.
2016Активізація самостійної роботи студентівАнтоненко, С. П.; Серік, М. Л.
2011Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексамиГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Листопадна, М. В.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011-05-19Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукціїГоловко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсіїДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М.
2013Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентамиДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л.
2012Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2012Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В.
2016Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Шурдук, І. В.
2015Дослідження показників якості ковбасних виробів та паштетів оздоровчого призначення, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Ананіна, К. С.
2013Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.; Серік, М. Л.
2020Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробівХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2020Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробівЛещенко, К. Г.; Серік, М. Л.; Пивоваров, Є. П.
2023Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення технології м`ясних посічних виробів шляхом використання дієтичних добавок" (остаточний)Серік, М. Л.; Лещенко, К. Г.; Пивоваров, Є. П.
2019Кластеризація як фактор удосконалення освітнього процесуСерік, М. Л.