Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24611
Title: Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів
Authors: Полупан, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Полупан В. В. Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Серік М. Л. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 135.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24611
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_135.pdf118.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.