Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4762
Title: Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів
Authors: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Полупан, В. В.
Keywords: оздоровчі продукти харчування;м’ясна сировина;м’ясні фарші;напівфабрикат білково-мінеральний (НБМ)
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 154-160.
Abstract: Розглянуто існуючі тенденції створення оздоровчих продуктів харчування на основі м’ясної сировини. Наведено результати досліджень щодо впливу напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршів.
It is considered existing tendencies of creation of foodstuff on the basis of meat raw materials. Results of the studies of the effect of protein-mineral semi finished products to the moisture-binding capacity of meat stuffing are described in article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4762
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_25.pdf182.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.