Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33244
Title: Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами
Authors: Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, М. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Серік М. Л. Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 207-208.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33244
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-207-208.pdf112.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.