Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63458
Title: | Збагачення борошняних кондитерських виробів засвоюваними сполуками кальцію |
Authors: | Холобцева, І. П. Серік, М. Л. Самохвалова, О. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Холобцева І. П., Серік М. Л., Самохвалова О. В. Збагачення борошняних кондитерських виробів засвоюваними сполуками кальцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 198-199. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63458 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_198-199.pdf | 172.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.