Browsing by Author Рижкова, Т. М.
Showing results 1 to 17 of 17
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування | Рижкова, Т. М.; Іванов, С. В. |
2010 | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2013 | Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру | Рижкова, Т. М. |
2023 | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Ефективність впливу сепарування молока на покращення мікробіологічних показників відвійок | Рижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А. |
2012 | Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2023 | Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2023 | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості | Рижкова, Т. М.; Гейда, І. М. |
2011 | Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока | Рижкова, Т. М.; Коломитова, В. О.; Бондаренко, Т. А. |
2020-05-20 | Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молока | Рижкова, Т. М.; Гончарова, І. І.; Гейда, І. М. |
2011 | Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока | Рижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А. |
2012 | Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока | Рижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А. |
2023 | Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату | Рижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.; Гейда, І. М. |
2013 | Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М. |
2010 | Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молока | Рижкова, Т. М. |
2019-05-15 | Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «Бетавітон» | Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Волкотруб, С. Л. |
2019-05-15 | Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн» | Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Григорова, Л. І.; Граница, Н. П. |