Browsing by Author Рижкова, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографіяРижкова, Т. М.; Даниленко, С. Г.; Михайлов, В. М.; Гейда, І. М.
2014-05-22Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепаруванняРижкова, Т. М.; Іванов, С. В.
2010Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення УкраїниБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2019Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостейДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.
2013Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сируРижкова, Т. М.
2023Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметаниРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Ефективність впливу сепарування молока на покращення мікробіологічних показників відвійокРижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.
2012Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном CБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2023Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молокаРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якостіРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2011Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молокаРижкова, Т. М.; Коломитова, В. О.; Бондаренко, Т. А.
2020-05-20Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молокаРижкова, Т. М.; Гончарова, І. І.; Гейда, І. М.
2011Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2012Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2024Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирівРижкова, Т. М.; Гейда, І. М.
2023Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикатуРижкова, Т. М.; Сиромятникова, Н. А.; Гейда, І. М.
2013Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.
2019Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молокаДюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Гейда, І. М.
2024-01-17Спосіб отримання біостимулятораРижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Михайлов, В. М.; Кучерявенко, Р. О.; Гейда, І. М.
2024Створення багатоштамової закваски для виробництва кисломолочного сируРижкова, Т. М.