Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Рижкова, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія
Рижкова, Т. М.
;
Даниленко, С. Г.
;
Михайлов, В. М.
;
Гейда, І. М.
2014-05-22
Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування
Рижкова, Т. М.
;
Іванов, С. В.
2010
Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України
Бондаренко, Т. А.
;
Рижкова, Т. М.
;
Прудніков, В. Г.
2019
Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостей
Дейниченко, Г. В.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Рижкова, Т. М.
2013
Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру
Рижкова, Т. М.
2023
Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани
Рижкова, Т. М.
;
Гейда, І. М.
2023
Ефективність впливу сепарування молока на покращення мікробіологічних показників відвійок
Рижкова, Т. М.
;
Сиромятникова, Н. А.
2012
Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C
Бондаренко, Т. А.
;
Рижкова, Т. М.
;
Прудніков, В. Г.
2019
Компетентнісний підхід – спрямованість на формування сучасного інженера для сфери харчової індустрії
Дюкарева, Г. І.
;
Рижкова, Т. М.
2023
Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока
Рижкова, Т. М.
;
Гейда, І. М.
2023
Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості
Рижкова, Т. М.
;
Гейда, І. М.
2011
Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока
Рижкова, Т. М.
;
Коломитова, В. О.
;
Бондаренко, Т. А.
2020-05-20
Порівняльна оцінка санітарно-бактеріологічних показників коров'ячого і козиного молока
Рижкова, Т. М.
;
Гончарова, І. І.
;
Гейда, І. М.
2011
Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока
Рижкова, Т. М.
;
Бондаренко, Т. А.
2012
Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока
Рижкова, Т. М.
;
Бондаренко, Т. А.
2024
Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів
Рижкова, Т. М.
;
Гейда, І. М.
2023
Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату
Рижкова, Т. М.
;
Сиромятникова, Н. А.
;
Гейда, І. М.
2013
Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення
Бондаренко, Т. А.
;
Рижкова, Т. М.
2019
Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока
Дюкарева, Г. І.
;
Рижкова, Т. М.
;
Сільченко, К. П.
;
Гейда, І. М.
2024-01-17
Спосіб отримання біостимулятора
Рижкова, Т. М.
;
Сільченко, К. П.
;
Михайлов, В. М.
;
Кучерявенко, Р. О.
;
Гейда, І. М.