Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58027
Title: | Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Рижкова, Т. М. Сільченко, К. П. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дюкарева Г. І., Рижкова Т. М., Сільченко К. П., Гейда І. М. Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-113. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58027 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_113-end-страницы-9.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.