Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58027
Title: Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока
Authors: Дюкарева, Г. І.
Рижкова, Т. М.
Сільченко, К. П.
Гейда, І. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дюкарева Г. І., Рижкова Т. М., Сільченко К. П., Гейда І. М. Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-113.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58027
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_113-end-страницы-9.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.