Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Title: Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату
Authors: Рижкова, Т. М.
Сиромятникова, Н. А.
Гейда, І. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Рижкова Т. М., Сиромятникова Н. А., Гейда І. М. Раціональне використання ароматичних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-27-29.pdf167.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.