Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33166
Назва: | Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока |
Автори: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Х.: РВВ ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33166 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_tekhnolohiyi morozyva_204_23.pdf | 553.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.