Browsing by Author Плотнікова, Р. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання ділової гри в рамках навчального процесуПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.; Тютюкова, Д. О.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2011Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натріюГринченко, О. О.; Плотнікова, Р. В.; Мельник, А. П.; Фоменко, О. А.
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2019Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчанняПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2016Забезпечення мотивації самостійної роботи студентівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О.
2013Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2012Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2021Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологійПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2016Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натріюПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.; Коротаєва, Є. О.
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2021-04-08Розробка проєкту технології сиркових десертівПлотнікова, Р. В.; Сищенко, О. В.
2013Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складомПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.,; Плотнікова, Р. В.; Веселова, Н. В.
2021Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.
2014-05-22Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системиПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2012Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних системПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2011-05-19Технологія напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2019Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировиниПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado