Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Використання ділової гри в рамках навчального процесу | Плотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.; Тютюкова, Д. О. |
2017 | Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г. |
2011 | Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натрію | Гринченко, О. О.; Плотнікова, Р. В.; Мельник, А. П.; Фоменко, О. А. |
2009 | Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П. |
2011 | Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П. |
2019 | Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчання | Плотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С. |
2016 | Забезпечення мотивації самостійної роботи студентів | Андрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О. |
2013 | Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2021 | Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологій | Плотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С. |
2016 | Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.; Коротаєва, Є. О. |
2010 | Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2021-04-08 | Розробка проєкту технології сиркових десертів | Плотнікова, Р. В.; Сищенко, О. В. |
2013 | Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом | Пивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.,; Плотнікова, Р. В.; Веселова, Н. В. |
2021 | Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктів | Андрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В. |
2014-05-22 | Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системи | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г. |
2012 | Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2011-05-19 | Технологія напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П. |
2019 | Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини | Пивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado |