Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29693
Title: Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системи
Authors: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г. Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 61-62
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29693
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-61-62.pdf191.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.