Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
Title: Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини
Authors: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Плотнікова, Р. В.
Тищенко, О. П.
Нагорний, О. Ю.
Jose, Maria Olmo Peinado
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf326.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.