Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
Title: | Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини |
Authors: | Пивоваров, П. П. Гринченко, Н. Г. Плотнікова, Р. В. Тищенко, О. П. Нагорний, О. Ю. Jose, Maria Olmo Peinado |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf | 326.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.