Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Title: | Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію |
Authors: | Плотнікова, Р. В. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. О. Коротаєва, Є. О. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf | 129.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.