Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Title: Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію
Authors: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Гринченко, О. О.
Коротаєва, Є. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf129.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.