Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632
Title: Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом
Authors: Веселова, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.,
Плотнікова, Р. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Веселова Н. В. Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 9.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28632
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_8-8.pdf132.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.