Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пивоваров, П. П.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 59
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
2011-05-19
Вивчення дії молекулярних розчинів та електролітів на склад альгінатних оболонок
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Кондратюк, Н. В.
2010
Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Ключко, В. О.
2012
Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктів
Мороз, О. В.
;
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
2011
Використання механічних методів модифікації для покращення технологічних властивостей структурованих продуктів
Пивоваров, П. П.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Ключко, В. О.
2015
Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких страв
Мороз, О. В.
;
Пивоваров, П. П.
2015
Використання технології структурованих емульсій у складі посічених виробів
Пивоваров, П. П.
;
Нечепуренко, К. Б.
2021-04-08
Використання харчових волокон у технології млинчиків
Пивоваров, П. П.
;
Гавриленко, А. В.
2013
Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Пивоваров, П. П.
;
Нечепуренко, К. Б.
;
Наумова, О. О.
2010
Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Кондратюк, Н. В.
;
Тропко, Л. В.
2011
Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Кондратюк, Н. В.
;
Калашнікова, К. І.
;
Бабій, К. Є.
2011
Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню
Пивоваров, П. П.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Тютюкова, Д. О.
2009
Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Кірьяков, Ю. К.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Горальчук, А. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій
Нечепуренко, К. Б.
;
Коротаєва, Є. О.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Дослідження стійкості термостабільних твердих емульсій
Нечепуренко, К. Б.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Дослідження технології термостабільних твердих емульсій
Нечепуренко, К. Б.
;
Пивоваров, П. П.
2010
Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Нагорний, О. Ю.
2021
Загальні принципи мотивації студентів до вивчення фахових дисциплін
Пивоваров, П. П.
;
Нагорна, І. В.
;
Нагорний, О. Ю.