Browsing by Author Пивоваров, П. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 49  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировиниПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.
2011-05-19Вивчення дії молекулярних розчинів та електролітів на склад альгінатних оболонокПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.
2010Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Ключко, В. О.
2012Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктівМороз, О. В.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.
2011Використання механічних методів модифікації для покращення технологічних властивостей структурованих продуктівПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Ключко, В. О.
2021-04-08Використання харчових волокон у технології млинчиківПивоваров, П. П.; Гавриленко, А. В.
2013Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівліПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.; Наумова, О. О.
2010Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерійПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Тропко, Л. В.
2011Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсулПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Калашнікова, К. І.; Бабій, К. Є.
2011Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюваннюПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2009Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробівПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.; Кірьяков, Ю. К.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження стійкості термостабільних твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження технології термостабільних твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2010Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.
2021Загальні принципи мотивації студентів до вивчення фахових дисциплінПивоваров, П. П.; Нагорна, І. В.; Нагорний, О. Ю.
2010Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворенняПивоваров, П. П.; Мороз, О. В.
2021Звіт про науково-дослідну роботу "Технологія харчової продукції з використанням капсульованих ліпідів харчової сировини" (остаточний)Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Черемська, Т. В.; Вовк, В. С.