Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21952
Title: Використання харчових волокон у технології млинчиків
Authors: Гавриленко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гавриленко А. В. Використання харчових волокон у технології млинчиків. Наук. кер. П. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 5
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21952
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-5.pdf99.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.