Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612
Title: Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Authors: Горальчук, А. Б.
Трощий, Т. В.
Пивоваров, П. П.
Keywords: інфрачервона спектроскопія;молоко;казеїн;гелеутворення;йота-карагінан;хлоридом натрію;хлоридом кальцію;карагінан
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18.
Abstract: Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії.
The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_4.pdf985.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.