Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Title: | Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу |
Authors: | Горальчук, А. Б. Трощий, Т. В. Пивоваров, П. П. |
Keywords: | інфрачервона спектроскопія;молоко;казеїн;гелеутворення;йота-карагінан;хлоридом натрію;хлоридом кальцію;карагінан |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18. |
Abstract: | Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та
хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в
процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії. The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_4.pdf | 985.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.