Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24274
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню
Authors: Тютюкова, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Нагорний, О. Ю.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тютюкова Д. О. Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Нагорний О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24274
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_50.pdf119.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.