Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Перцевой, Федір Всеволодович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 102
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександ Георгійович
2018
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Кошель, Олена Юріївна
2003
Вивчення впливу поля надвисокої частоти на властивості драглів з полісахаридів червоних морських водоростей
Фощан, Андрій Леонтійович
;
Холод, Т.В.
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2014
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2019
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Боковець, Сергій Петрович
2015
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2020
Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, Павло Петрович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Гринченко, Наталя Генадіївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Боковець, Сергій Петрович
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
Боковець, Сергій Петрович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2014
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Саєнко, Сергій Юрійович
;
Хомічак, Любомир Михайлович
2008-11-25
Спосіб виробництва желейного мармеладу
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
2011-02-10
Спосіб отримання білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2019-04-25
Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська"
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2015-03-10
Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Петрівна, Наталія Іванівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Бірка, Андріана
;
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Микола Федорович
2015-03-10
Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Шильман, Лев Залмавич
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Бірка, Андріана
;
Петрівна, Наталія Іванівна
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
2008-11-25
Спосіб отримання крему
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Гончарова, Світлана Борисівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2019-04-25
Спосіб отримання купат "Ексклюзивні"
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович