Browsing by Author Перцевой, Федір Всеволодович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 100  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продуктіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександ Георгійович
2018Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинокПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кошель, Олена Юріївна
2003Вивчення впливу поля надвисокої частоти на властивості драглів з полісахаридів червоних морських водоростейФощан, Андрій Леонтійович; Холод, Т.В.; Перцевой, Федір Всеволодович
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2014Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2018Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивостіПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2015Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 2Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2020Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та рибиПерцевой, Федір Всеволодович; Терешкін, Олег Георгійович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Саєнко, Сергій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович
2008-11-25Спосіб виробництва желейного мармеладуПерцевой, Федір Всеволодович; Теймурова, Анжеліка Тагирівна
2011-02-10Спосіб отримання білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насінняПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович
2019-04-25Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська"Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович
2015-03-10Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Обозна, Маргарита Василівна; Петрівна, Наталія Іванівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович
2015-03-10Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2008-11-25Спосіб отримання кремуПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гончарова, Світлана Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович
2019-04-25Спосіб отримання купат "Ексклюзивні"Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович