Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14914
Название: Спосіб виробництва желейного мармеладу
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Дата публикации: 25-ноя-2008
Библиографическое описание: Спосіб виробництва желейного мармеладу. Патент України на корисну модель № 37445, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808607. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серия/номер: 11;37445
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва желейного мармеладу, що включає замочування драглеутворювача та підготовку іншої сировини, уварювання драглеутворювача з цукром і патокою до вмісту сухих речовин 72-74%, охолодження увареної маси до температури 50-60°С, перемішування з харчовими барвниками та ароматизаторами, розливання у форми та охолодження, який відрізняється тим, що на етапі замочування драглеутворювача вносять добавку "Сканпро Т-95" або "Сканпро Т-91" у кількості 0,3-0,5% до маси готової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14914
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37445.pdf60.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.