Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14914
Название: | Спосіб виробництва желейного мармеладу |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Теймурова, Анжеліка Тагирівна |
Дата публикации: | 25-ноя-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва желейного мармеладу. Патент України на корисну модель № 37445, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808607. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с. |
Серия/номер: | 11;37445 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва желейного мармеладу, що включає замочування драглеутворювача та підготовку іншої сировини, уварювання драглеутворювача з цукром і патокою до вмісту сухих речовин 72-74%, охолодження увареної маси до температури 50-60°С, перемішування з харчовими барвниками та ароматизаторами, розливання у форми та охолодження, який відрізняється тим, що на етапі замочування драглеутворювача вносять добавку "Сканпро Т-95" або "Сканпро Т-91" у кількості 0,3-0,5% до маси готової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14914 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
37445.pdf | 60.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.