Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Title: | Спосіб отримання купат "Ексклюзивні" |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович |
Issue Date: | 25-Apr-2019 |
Citation: | Спосіб отримання купат "Ексклюзивні". Патент України на корисну модель № 133890, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К.; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11443; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;133890 |
Abstract: | Спосіб отримання купат включає механічну обробку та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу, заповнення оболонки, фасування, герметизацію, охолодження та пакування. Як м'ясну сировину використовують знежиловану свинину напівжирну за вмісту від 65,0 % до 85,0 %, напівфабрикат гелеподібний термостійкий за вмісту від 5,0 % до 15,0 %. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133890.pdf | 149.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.