Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Title: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні"
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Issue Date: 25-Apr-2019
Citation: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні". Патент України на корисну модель № 133890, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К.; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11443; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с.
Series/Report no.: 11;133890
Abstract: Спосіб отримання купат включає механічну обробку та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу, заповнення оболонки, фасування, герметизацію, охолодження та пакування. Як м'ясну сировину використовують знежиловану свинину напівжирну за вмісту від 65,0 % до 85,0 %, напівфабрикат гелеподібний термостійкий за вмісту від 5,0 % до 15,0 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133890.pdf149.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.