Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Лисюк, Г. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 40
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хліба
Лисюк, Г. М.
;
Кучерук, З. І.
;
Луньова, О. С.
2012
Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2011
Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2012
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Лисюк, Г. М.
;
Туз, Н. Ф.
2009
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Лисюк, Г. М.
2014-05-22
Використання кріоподрібненої сировини з оплодня гречки в технології масляного бісквіта
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011-05-19
Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011-04-19
Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011
Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
;
Нєміріч, О. В.
2012
Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з оплодня гречки на антиоксидантні властивості жировмісних кондитерських напівфабрикатів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2010
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Чухрай, О.
2012
Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами
Лисюк, Г. М.
;
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
2011
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
2010
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2011
Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Нєміріч, О. В.
;
Козлов, С. Л.
2013
Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзи
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2013
Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Лисюк, Г. М.
;
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
2009
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
Лисюк, Г. М.
;
Артамонова, М. В.
;
Туз, Н. Ф.
2011
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"
Кравченко, О. І.
;
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.