Browsing by Author Лисюк, Г. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хлібаЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2012Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2012Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2009Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2014-05-22Використання кріоподрібненої сировини з оплодня гречки в технології масляного бісквітаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011-05-19Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011-04-19Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В.
2012Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з оплодня гречки на антиоксидантні властивості жировмісних кондитерських напівфабрикатівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2010Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуЛисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Чухрай, О.
2012Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогамиЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С.
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.
2010Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2011Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Козлов, С. Л.
2013Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзиПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2013Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівЛисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.