Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Крайнюк, Л. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
2010
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2012
Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу
Крайнюк, Л. М.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Федак, Н. В.
2015
Методологія формування професійних компетенцій у студентів із розробки технологічної документації
Крайнюк, Л. М.
;
Скуріхіна, Л. А.
2013
Навчально-виховний процес очима студента
Крайнюк, Л. М.
;
Федак, Н. В.
;
Бударіна, А. І.
2017
Напрями вдосконалення інвестиційної дільності в готельному бізнесі
Крайнюк, Л. М.
;
Волинська, Я. О.
2015
Наукове обґрунтування та розробка системи харчування для категорії споживачів-вегетаріанців
Крайнюк, Л. М.
;
Стасюк, В. Р.
2014-05-22
Науково-практичні основи концепції харчування студентів
Крайнюк, Л. М.
;
Федак, Н. В.
;
Сергєєва, О. В.
2013
Організація та контроль індивідуальної роботи студентів ННІХТБ
Крайнюк, Л. М.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2009
Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2015
Перспективи використання хондропротекторів у технологіях виробництва продуктів функціонального харчування
Крайнюк, Л. М.
;
Стоєва, А. О.
2013
Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів
Крайнюк, Л. М.
;
Старостенко, Є. О.
2010
Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Бородіна, Л. В.
2009
Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2009
Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Манжос, Н. В.
2015
Проектування раціонів одноразового споживання з використанням борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами
Крайнюк, Л. М.
;
Бурлюбаєва, Т. М.
2013
Прянощі в українській кухні та їх використання
Крайнюк, Л. М.
;
Івасишина, Г. В.
2009
Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
2009
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2011-05-19
Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО
Крайнюк, Л. М.
;
Федак, Н. В.