Browsing by Author Крайнюк, Л. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2012Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесуКрайнюк, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Федак, Н. В.
2013Навчально-виховний процес очима студентаКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Бударіна, А. І.
2017Напрями вдосконалення інвестиційної дільності в готельному бізнесіКрайнюк, Л. М.; Волинська, Я. О.
2015Наукове обґрунтування та розробка системи харчування для категорії споживачів-вегетаріанцівКрайнюк, Л. М.; Стасюк, В. Р.
2014-05-22Науково-практичні основи концепції харчування студентівКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Сергєєва, О. В.
2013Організація та контроль індивідуальної роботи студентів ННІХТБКрайнюк, Л. М.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2009Основні принципи розробки методологічної основи проектуванняКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2015Перспективи використання хондропротекторів у технологіях виробництва продуктів функціонального харчуванняКрайнюк, Л. М.; Стоєва, А. О.
2013Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибівКрайнюк, Л. М.; Старостенко, Є. О.
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В.
2009Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2009Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Манжос, Н. В.
2015Проектування раціонів одноразового споживання з використанням борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтамиКрайнюк, Л. М.; Бурлюбаєва, Т. М.
2013Прянощі в українській кухні та їх використанняКрайнюк, Л. М.; Івасишина, Г. В.
2009Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.
2009Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2011-05-19Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМОКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.
2010Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибівКрайнюк, Л. М.; Пасічник, К. О.
2010Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.