Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28645
Title: Прянощі в українській кухні та їх використання
Authors: Івасишина, Г. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Крайнюк, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Івасишина Г. В. Прянощі в українській кухні та їх використання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер Крайнюк Л. М.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 17.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28645
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_16-16.pdf133.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.