Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080
Title: Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Authors: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Манжос, Н. В.
Keywords: кулінарна продукція;технологічні карти;рецептури
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Манжос Н. В. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 342-349.
Abstract: Сформульовано принципово новий науково обгрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію.
The on principle new scientifically grounded going is formulated both near creation of compounding with more perfect technological parameters and to the flowsheets on culinary products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_54.pdf758.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.