Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820
Title: Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Authors: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Keywords: кулінарна продукція;метод експертних оцінок;органолептичні показники якості
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 319-323.
Abstract: Запропоновано методику визначення комплексного (інтегрального) органолептичного показника якості кулінарної продукції, яка базується на раніше створеній ієрархічній структурі показників якості та застосуванні методів експертних оцінок.
The method of determination of complex (integral) organoleptic index of of cooking products quality is offered. It is based on the previously developed hierarchical structure of quality indexes and the application of the export estimation methods.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_53.pdf425.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.