Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49872
Title: Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу
Authors: Крайнюк, Л. М.
Гринченко, О. О.
Пивоваров, П. П.
Федак, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крайнюк Л. М., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Федак Н. В. Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 406-407.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49872
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_406-407.pdf223.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.