Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29679
Title: Науково-практичні основи концепції харчування студентів
Authors: Крайнюк, Л. М.
Федак, Н. В.
Сергєєва, О. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Крайнюк Л. М., Федак Н. В., Сергєєва О. В. Науково-практичні основи концепції харчування студентів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 39-40
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29679
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-39-40.pdf221.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.