Browsing by Author Кравченко, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Бренд - основний аспект збуту продукції аграрних підприємствКравченко, О. І.
2014-05-22Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печиваОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2011Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Сердюк, Є. Ф.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.
2016Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберіганняОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2011-05-19Зміна структурно-механічних властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки «глюкорн-100»Кравченко, О. І.
2016Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2014Концепція створення комплексу просування продукції сільськогосподарських підприємств в умовах сучасного ринкуКравченко, О. І.
2012Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениціЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.
2013Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениціОлійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.
2015Технологія пісочного печива оздоровчого призначенняОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2015Удосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіЛисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.; Глуховський, О. О.