Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Title: Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці
Authors: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 65-66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_65-66.pdf215.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.