Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Title: | Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці |
Authors: | Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Кравченко, О. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 65-66. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_65-66.pdf | 215.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.