Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903
Title: Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання
Authors: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 131-133.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_131-133.pdf131.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.