Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62153
Title: Комплексна оцінка якості кексів з додаванням борошна пивної дробини
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Роговий, І. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І., Роговий І. С. Комплексна оцінка якості кексів з додаванням борошна пивної дробини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 337-338.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62153
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-337-338.pdf137.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.