Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Title: Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі
Authors: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Гревцева, Н. В.
Кравченко, О. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 389-390.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_389-390.pdf105.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.