Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Title: | Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі |
Authors: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. Гревцева, Н. В. Кравченко, О. І. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 389-390. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_389-390.pdf | 105.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.