Browsing by Author Загорулько, О. Є.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність самостійної роботи під час формування сучасного фахівцяЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2011Асептична стерилізація томатного сокуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Карпенко, М. В.; Мураховський, О. В.; Гольденбайн, І. І.; Остапенко, В. І.
2012Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М.
2022Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихЗагорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П.
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2019-05-15Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастоюКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В.
2022Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.
2020Використання інноваційних наукових розробок у формуванні фахівців інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2010Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідіїЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2021Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.
2010Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2013Концентрування плодово-ягідних пюреЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2011Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солодуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л.
2011Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2016Організація самостійної роботи студентів із дисципліни «Технологічне обладнання галузі»Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2020Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2011Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Тельник, К. В.; Шейка, Є. С.; Чуєнко, В. А.; Шевелева, Є. С.
2009Підвищення ефективності роботи роторного випарникаЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.