Browsing by Author Загорулько, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 66  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність самостійної роботи під час формування сучасного фахівцяЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2023Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесівТитаренко, Н. В.; Загорулько, А. М.; Загорулько', О. Є.
2023Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюваннямЗагорулько, А. М.; Титаренко, Н. В.
2012Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М.
2022Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихЗагорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П.
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2019-05-15Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастоюКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В.
2022Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.
2020Використання інноваційних наукових розробок у формуванні фахівців інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2013Виробництво порошків із плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2013Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировиниКіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Загорулько, А. М.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2011Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С.
2024Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробівЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Севрюженко, С. С.
2013Експериментальна ІЧ-сушарка плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.
2021Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М.
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С.
2012Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.
2015Обґрунтування ІЧ-сушарки рослинної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.