Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Title: Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням
Authors: Загорулько, А. М.
Титаренко, Н. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько А. М., Титаренко Н. В. Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-19-20.pdf152.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.