Browsing by Author Діхтярь, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М.
2015Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тістаФедак, Н. В.; Висторбець, І. О.; Діхтярь, А. М.
2013Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначенняФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Нижник, Є. В.
2012Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагріванняДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М.
2012Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складомДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
2022Діджиталізація в ресторанній індустріїКотляр, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Діхтярь, А. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2019Методологічні особливості створення освітнього контенту в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2022Методологія конструювання харчової продукціїГринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М.
2017Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукціїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2019-05-15Обґрунтування технології продукції з листкового тіста з використанням жирового напівфабрикатуДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2011Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Желєва, Т. С.
2013Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічкиФедак, Н. В.,; Діхтярь, А. М.; Філонова, А. А.
2018Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тістаФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М.
2023Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’янихАндрєєва, С. С.; Пивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.
2023Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробівШевелева, Я. В.; Діхтярь, А. М.; Андрєєва, С. С.
2014-05-22Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшниковоїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2016Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тістаДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
2022Технології крафтових виробництвДіхтярь, А. М.; Черемська, Т. В.; Андрєєва, С. С.