Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Діхтярь, А. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Носко, З. І.
;
Тимчук, С. М.
2015
Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста
Федак, Н. В.
;
Висторбець, І. О.
;
Діхтярь, А. М.
2013
Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Нижник, Є. В.
2012
Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
;
Тимчук, С. М.
;
Поздняков, В. В.
2009
Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Тимчук, С. М.
2012
Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
2022
Діджиталізація в ресторанній індустрії
Котляр, О. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Діхтярь, А. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2019
Методологічні особливості створення освітнього контенту в соціальних мережах
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
2022
Методологія конструювання харчової продукції
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Діхтярь, А. М.
2017
Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукції
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
2019-05-15
Обґрунтування технології продукції з листкового тіста з використанням жирового напівфабрикату
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
;
Хаустова, Т. М.
2011
Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом
Федак, Н. В.
;
Хаустова, Т. М.
;
Діхтярь, А. М.
;
Желєва, Т. С.
2013
Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки
Федак, Н. В.,
;
Діхтярь, А. М.
;
Філонова, А. А.
2018
Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Хаустова, Т. М.
2023
Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних
Андрєєва, С. С.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Діхтярь, А. М.
2023
Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів
Шевелева, Я. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Андрєєва, С. С.
2014-05-22
Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшникової
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
2016
Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
2022
Технології крафтових виробництв
Діхтярь, А. М.
;
Черемська, Т. В.
;
Андрєєва, С. С.