Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215
Title: Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом
Authors: Желєва, Т. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Хаустова, Т. М.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Желєва Т. С. Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_19.pdf119.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.