Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30135
Title: Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшникової
Authors: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Діхтярь А. М. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшникової. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 67-68
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30135
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-67-68.pdf191.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.