Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Title: | Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів |
Authors: | Шевелева, Я. В. Діхтярь, А. М. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шевелева Я. В., Діхтярь А. М., Андрєєва С. С. Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95-96 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-96-97.pdf | 133.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.