Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26250
Title: | Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста |
Authors: | Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. Хаустова, Т. М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Федак Н. В., Діхтярь А. М., Хаустова Т. М. Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 96-97. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26250 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-96-97.pdf | 160.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.