Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35255
Title: | Діджиталізація в ресторанній індустрії |
Authors: | Котляр, О. В. Нагорний, О. Ю. Діхтярь, А. М. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Діджиталізація в ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь Харків: ДБТУ, 2022. 25 с. |
Abstract: | Дисципліну «Діджиталізація в ресторанній індустрії» спрямовано на формування професійних компетенцій магістрантів в області стану та перспектив розвитку інформаційних систем та технології в ресторанній індустрії України, можливості використання інноваційних підходів до оптимізації та удосконалення існуючих технологічних та організаційних процесів в закладах ресторанного господарства. Програма дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» має за мету продемонструвати єдність всіх інформаційних ресурсів для побудови ефективного обслуговування споживачів та технологічних процесів виробництва харчових продуктів в ресторанній індустрії. Під час вивчання дисципліни студентами розглядаються можливості спростити, оптимізувати та прискорити цілий ряд процесів обслуговування, вдосконалення контролю технологічних процесів виробництва харчової продукції, ефективного використання ресурсів. Для більш повного засвоєння матеріалу у навчальному процесі застосовані результати науково-дослідних робіт фахівців університету з проблем вдосконалення технології виробництва харчової продукції. Дисципліна «Діджиталізація в ресторанній індустрії» займає важливе місце в системі підготовки фахівців галузі харчової промисловості, оскільки забезпечує формування у майбутнього фахівця базових знань щодо закономірностей технологічного розвитку закладів ресторанного господарства та харчової промисловості. Дисципліна «Діджиталізація в ресторанній індустрії» викладається протягом семестру і завершується заліком. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35255 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Didzhytalizatsiya_181_22.pdf | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.