Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51562
Title: | Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання |
Authors: | Діхтярь, А. М. Федак, Н. В. Тимчук, С. М. Поздняков, В. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Діхтярь А. М., Федак Н. В., Тимчук С. М., Поздняков В. В. Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 43-44. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51562 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_43-44.pdf | 272.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.