Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51562
Title: Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання
Authors: Діхтярь, А. М.
Федак, Н. В.
Тимчук, С. М.
Поздняков, В. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Діхтярь А. М., Федак Н. В., Тимчук С. М., Поздняков В. В. Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 43-44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51562
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_43-44.pdf272.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.