Browsing by Author Дьяков, О. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2015Аналіз основних методів сушіння кавових зеренВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.
2011Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушкиВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2013Визначення похибки параметрів нелінійної моделіТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2012Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірківСелютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І.
2014-05-22Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістюДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Торяник, О. І.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2019-05-15Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктівДьяков, О. Г.; Іштван, Є. О.; Даниленко, О. Ф.
2014-05-22Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М.
2012Дослідження вологовмісту шроту олійних рослинДьяков, О. Г.; Торяник, О. І.; Свідло, К. В.
2012Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системахТоряник, О. І.; Коваленко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Панікарова, Б. О.
2012Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І.
2012Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксаціїТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Некрасова, А. Ю.
2010Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Дьяков, О. Г.
2013Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струмуМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О.
2016Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделіДьяков, О. Г.; Торяник, Д. О.; Павлюк, І. М.
2013Дослідження рухливості молекул у системі вода-екстракт стевії, методом ядерного магнітного резонансуТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Дослідження самодифузії у водних розчинах агароіду методом ЯМРТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.
2009Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантануТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С.
2011-05-19Дослідження якості майонезів під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С.