Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39636
Title: Аналіз основних методів сушіння кавових зерен
Authors: Воронцова, Ж. В.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Аналіз основних методів сушіння кавових зерен. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 65-66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39636
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_65-66.pdf215.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.