Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39636
Title: | Аналіз основних методів сушіння кавових зерен |
Authors: | Воронцова, Ж. В. Дьяков, О. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Аналіз основних методів сушіння кавових зерен. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 65-66. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39636 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_65-66.pdf | 215.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.