Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Title: Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки
Authors: Савєльєв, Р. В.
Войник, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Воронцова, Ж. В.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савєльєв Р. В., Войник В. І. Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 417.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_417.pdf109.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.