Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Title: Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів
Other Titles: Анализ использования разного по форме переменного электрического тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий
Analysis of use of the variable electric current different in the form at electrocontact heating culinary products
Authors: Михайлов, В. М.
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 144-149.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: В статті проаналізовано застосування різного за формою змінного електричного струму. Розглянуто способи отримання змінного струму тa визначено доцільність застосування прямокутної форми зміни струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів,
В статье проанализировано использование разного по формою переменного электрического тока. Рассмотрены способы получения переменного тока и определена целесообразность использования прямоугольной формы изменения тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий.
In article analyzed use of different forms of variable electric current. Considered ways of reception of alternating current and defined expediency use of squared change of electric current at electrocontact heating of culinary products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_21.pdf234.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.