Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076
Title: | Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів |
Authors: | Дьяков, О. Г. Іштван, Є. О. Даниленко, О. Ф. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дьяков О. Г., Іштван Є. О., Даниленко О. Ф. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 265-266 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-265-266.pdf | 167.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.