Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5152
Title: Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків
Authors: Селютіна, Г. А.
Дьяков, О. Г.
Білоус, В. І.
Keywords: обробка огірків;якість продукції
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютіна Г. А., Дьяков О. Г., Білоус В. І. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 462-469.
Abstract: Проведено дослідження технологічного процесу обробки огірків із метою забезпечення заданих значень показників якості продукції. Визначення технологічних параметрів здійснено шляхом використання теорії планування експерименту та методів багатокритеріальної оптимізації.
The researches of technological process of treatment the cucumbers in order to receive the set values of the indexes of quality of products are conducted. Determination of the technological parameters was carried out by the use of theory of planning of experiment and methods of multicriterion optimization.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5152
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_74.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.