Browsing by Author Гринченко, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натріюГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2013Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2010Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типуГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Зубченко, К. В.; Клапцов, Є. О.
2023Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідиниДегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиГринченко, О. О.; Карпов, Р. В.; Рябець, О. Ю.
2013Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатівГринченко, О. О.; Омельченко, С. Б.; Тригубенко, Ю. М.
2011Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натріюГринченко, О. О.; Плотнікова, Р. В.; Мельник, А. П.; Фоменко, О. А.
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2013Дослідження сорбційних властивостей гідроколоїдів полісаха-ридної природи з метою регулювання сольового складу молочної сировиниГринченко, О. О.; Плотнікова Р. В.; М’ячикова, С. О.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2015Діагностика технології страв із сиру кисломолочногоГринченко, О. О.; Голованова, О. І.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2012Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесуКрайнюк, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Федак, Н. В.
2014Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С; Погожих, М. І.; Гринченко, О. О.
2022Методологія конструювання харчової продукціїГринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2019Налагодження системної співпраці з базами практики як засіб упровадження елементів дуальної освітиГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.
2010Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В.
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Абсалямов, Ю. Г.