Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гринченко, О. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 43
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
Гринченко, О. О.
;
Рябець, О. Ю.
;
Пивоваров, Є. П.
2013
Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Товма, Л. Ф.
;
Горальчук, А. Б.
;
Гринченко, О. О.
2010
Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Зубченко, К. В.
;
Клапцов, Є. О.
2019
Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Гринченко, О. О.
;
Рябець, О. Ю.
;
Болдир, Г. Є.
;
Андреєва, О. В.
2024
Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції
Гринченко, О. О.
;
Фощан, А. Л.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Радченко, А. Е.
2023
Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідини
Дегтяр, В. В.
;
Радченко, А. Е.
;
Гринченко, О. О.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Гринченко, О. О.
;
Карпов, Р. В.
;
Рябець, О. Ю.
2013
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Гринченко, О. О.
;
Омельченко, С. Б.
;
Тригубенко, Ю. М.
2011
Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натрію
Гринченко, О. О.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Мельник, А. П.
;
Фоменко, О. А.
2013
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
;
Гринченко, О. О.
2013
Дослідження сорбційних властивостей гідроколоїдів полісаха-ридної природи з метою регулювання сольового складу молочної сировини
Гринченко, О. О.
;
Плотнікова Р. В.
;
М’ячикова, С. О.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2015
Діагностика технології страв із сиру кисломолочного
Гринченко, О. О.
;
Голованова, О. І.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2020
Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Горальчук, А. Б.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Рябець, О. Ю.
;
Черемська, Т. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Мельник, О. Ю.
;
Боковець, С. П.
2012
Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу
Крайнюк, Л. М.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Федак, Н. В.
2014
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С
;
Погожих, М. І.
;
Гринченко, О. О.
2022
Методологія конструювання харчової продукції
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Діхтярь, А. М.
2021
Методологія наукових досліджень
Ладика, В. І.
;
Шильман, Л. З.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Гурський, П. В.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Сукманов, В. О.
;
Демідов, І. М.
;
Горальчук, А. Б.
;
Мазуренко, І. К.
;
Шульга, О. С.
;
Каратаєва, Є. О.
;
Мельник, О. Ю.
;
Крапивницька, І. О.
;
Чорна, А. І.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Боковець, С. П.